Happy en fit

Nu ik besloten heb om vanaf nu de dingen te doen waar ik gelukkig van word, is het voor mij hoog tijd dat ik keuzes maak die daar aan bijdragen.

De meesten zullen weten dat ik regelmatig in de sportschool te vinden ben. Toch knaagt er al een hele tijd iets aan me. Ik mis iets. Dit wordt helemaal duidelijk nu ik onregelmatig werk.

Groepslessen, mijn lust en mijn leven. Ik vind het super leuk, word er gelukkig van. Maar helaas is het aanbod aan groepslessen dat nog gegeven wordt bij Clubfit niet voldoende voor mij. Als ik late diensten draai, kan ik geen groepslessen volgen. Dus ik ben verder gaan kijken. Al een poosje denk ik er over na. Maar vandaag heb ik de knoop doorgehakt. 

Zojuist ben ik lid geworden bij Fit4Free, waar ik een maandabonnement inclusief groepslessen ben aan gegaan. Dit is duurder dan een 1-jarig of 2-jarig abonnement, maar dit geeft mij wel meer ruimte om eerder op te zeggen, mochten mijn financiën dit vragen. Mijn abonnement bij Clubfit houd ik namelijk gewoon aan! Clubfit is naast de Grolsch Veste nog steeds mijn tweede thuis, waar ik ook groepslessen zal blijven volgen en waar ik zal blijven fitnessen. Maar op de dagen dat ik late diensten draai of waarbij er voor mij geen leuke lessen zijn, heb ik nu ook de mogelijkheid om naar Fit4Free te gaan. Bodycombat, Zumba, Sh’bam, zelfs BodyJam kan ik weer gaan volgen. Dit omdat je bij Fit4Free op alle locaties kunt sporten. Ik heb er super veel zin in!!!

Sommigen zullen me voor gek verklaren. Twee abonnementen, dus dubbele kosten. Maar waarom zou ik niet investeren in iets wat me zo gelukkig maakt? En mocht het me niet bevallen, dan kan ik altijd weer opzeggen. Leve de mogelijkheid van maandcontracten 😊

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s