Mindere dagen…

Helaas heb ik een paar mindere dagen.. Nergens zin in, geen energie, somber. Kan het zelfs niet opbrengen om te gaan sporten. Ik weet dat er ook weer betere dagen aan komen. Dat er weer zonneschijn komt na regen.

Het zou fijn zijn als ik mijn masker een dagje af kan laten. Dat ik oprecht kan genieten van leuke dingen en lieve mensen om me heen. Dat ik kan lachen omdat ik het meen en niet omdat ik niet wil dat een ander zich zorgen maakt over mij. Dat ik weer kan stralen en niet mijn bleke gezicht hoef te verbergen onder make-up. Zo’n dagje zou heel fijn zijn.

Er is soms weinig begrip. Mensen zien je het ene moment lachen en het andere moment in verdriet. Wat zullen ze denken? Dat ik me aanstel? “Ooh daar heb je haar ook weer?” Of zullen mensen denken: “wat een zwakkeling. Wees eens wat harder en maak wat van je leven”.

Ik weet niet wat mensen denken. Ik wil het ook niet meer invullen voor ze. Het is soms ook lastig uit te leggen wat ik voel. Juist omdat m’n gevoelens zo wisselen. Ik probeer sterk te zijn, maar het moment is aangebroken dat dit niet altijd goed lukt. Ik kom er wel. Ik geloof er niet altijd in, maar het moet. Voor mezelf. Dat ben ik aan mezelf verplicht omdat ook ik het verdien om gelukkig te zijn.

Advertenties

Een gedachte over “Mindere dagen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s