Steeds net niet. Het moet anders.. Nu!

Ik ben ongelukkig. Niet blij met het leven dat ik nu leid. Niet tevreden met wie ik ben en hoe ik eruit zie. En ja ik weet dat dit heel negatief klinkt, maar ik kan er niks anders van maken. Het moet anders!! En waar ik wel blij mee ben is dat ik dit inzie en dat ik er iets aan wil veranderen. Alles wat ik doe is het net niet. Al jaren roep ik dat ik af wil vallen. Maar gebeurt het? Nee. Ik wil heel graag een vaste baan en een relatie. Lukt dit? Nee.

Op de een of andere manier kan ik voor mezelf de knop niet omzetten. Ik geloof niet in mezelf, denk dat ik het allemaal niet kan, dat het alleen voor anderen weggelegd is. Ik maak keuzes die juist het tegenovergestelde tot gevolg hebben. Dit houdt me in een negatieve cirkel die moeilijk te doorbreken is.

Ik heb een lange weg te gaan. Moet mezelf weer terug zien te vinden. Ik wil in mezelf geloven, van mezelf houden. Op dit moment ben ik zelf mijn eigen vijand en sta ik zelf mijn geluk en doelen in de weg. Alsof een levendig spiegelbeeld van mezelf voor me staat en me tegenhoudt in alles wat ik doe.

Het wordt tijd dat ik ruimte voor mezelf creëer om dingen te doen. Ik gá afvallen en ik vìnd een baan en een leuke man die bij me past. Ik ga het gewoon f*cking DOEN! Mijn nieuwe leven begint NU!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s