Hoe en waarom?

Ik wil jullie graag mee laten kijken in mijn strijd tegen de kilo’s. Al jaren vecht ik er tegen en nu moest het maar eens afgelopen zijn. Ik ben er klaar mee!

Toen ik 18 jaar was, ben ik 26 kilo afgevallen met Herbalife. Een mooie prestatie, maar toen ik stopte, vlogen de kilo’s er weer aan. En de rest… Een paar jaar later werd ik lid van de sportschool Fit 4 Free. Ik miste daar een stuk begeleiding en ook was mijn motivatie niet sterk genoeg, waardoor het afvallen niet lukte. Vervolgens ontdekte ik de sportschool Clubfit in Enschede. Ik ging daar regelmatig sporten met mijn toenmalige vriend en we probeerden zo gezond mogelijk te eten. Ik viel toen 16 kilo af. 

Toen de relatie uitging, ontdekte ik het uitgaansleven. Ik ging veel uit en een alcoholisch drankje sloeg ik niet over. Resultaat: 11 kilo aangekomen. 

Begin dit jaar ging er bij mij een hele belangrijke knop om. Het is nu of nooit. Na alle tegenslagen op liefdesgebied besloot ik voor mezelf te kiezen. Ik zou voor een gezonde levensstijl gaan en hoe! 2014 moet mijn jaar worden en ik heb er alles voor over om dat te bereiken.

In deze blog houd ik jullie op de hoogte van mijn strijd tegen de kilo’s. Ik zal mijn ervaringen in de sportschool delen en ook mijn ervaringen op het gebied van voeding komen aan de orde. 

Reacties zijn altijd welkom!

Advertenties

Een gedachte over “Hoe en waarom?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s